feb
18

itt vagyok!!!

| Szerző: Nickiyy | 7:50 pm

ismét jelentkezem.azt hiszem egy kicsit lenyugodtam.bár még nincs minden a helyén.de már valahogy kezdett idegesíteni,h mennyire apatikus (gyengébbek kedvéért:szomorú) vagyok.volt rá okom.de mind1.mert ha erről írnék,megint apatikussá válnék.pedig az élet szép.már amikor...nem írunk dogát.és süt a Nap.mert az sokat segít.egy kis Napfürdő és máris jobb.

egy dolog van azonban,ami zavar.az idegesség,hirtelen harag és düh.jó ez több dolog,de egy kalap alá vehető.próbálok számolni és lenyugodni,de olykor-olykor elragad ez a rossz indulat.a méreg,amit ki kellene oltani.a jóga,esetleg meditáció biztosan jót tenne,csak sajnos ezekhez nem értek.nem mondom és nem szoktam erről beszélni,de nagyon nehezen fogadom el az embereket.ha jobban bele gondolok (és nem kell sokat agyalni) kapásból eszembe jut minden ismerősömről min. 1-1 rossz tulajdonság.tudom,h én sem vagyok tökéletes,sőt tele vagyok hibákkal,de a másét mégis hamarabb meglátom.ennek az lehet az oka,h még magamat sem fogadtam el egészen.és addig másokat sem tudok.de ezeket nem szokás a felszínre hozni.csendben lenyelem a békát és majd itthon kibosszankodom magam!;)

 

ez nem ide kapcsolódik,DE nincs Született feleségek!:(:(:(:(:( pedig annyira szeretem...

A bejegyzés trackback címe:

https://niki-gondolatai.blog.hu/api/trackback/id/tr70344668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyuri · http://bartokeszter.hu/ 2008.02.21. 09:30:29

Szia Drága!
Örülök, hogy ismét írtál. És le a kalappal az őszinteséged előtt, mellyel a világ felé így megnyilatkozol.
Teljesen igazad van abban, hogy egyikünk se tökéletes, s mindannyian hamarabb meglátjuk a másikban a hibát, míg magunkban alig, vagy ha igen, arra gyorsan találunk valamilyen mentséget... erre én is hajlamos vagyok néha. Sajnos nem mindenki látja ilyen péladamutatóan tisztán a helyzetét, mint te. Bárcsak így lenne, akkor az emberek nem ugranának egymásnak mindenféle apróság miatt... tolerancia, önkritika, önmagunk elfogadása, megértés - mindezek nem életkortól függő dolgok, hanem az embertől magától. Sok észosztó "nagyember"-nek kéne olvasnia ezeket a gondolatokat, lenne mit tanulniuk belőlük.

gyuri · http://bartokeszter.hu/ 2008.03.08. 09:17:08

Boldog nőnapot! :) :D
süti beállítások módosítása