ápr
6

...7

| Szerző: Nickiyy | 9:31 pm

Attól a pillanattól kezdve,hogy reggel felébredünk,addig míg fejünk este a párnára hanyatlik;életünk tele van kérdésekkel.Legtöbbjük könnyen megválaszolható és hamar feledésbe merül.De vannak kérdések,amiket nehéz feltenni annyira rettegünk a választól:

Látni fogom még felnőni a gyermekeimet?Hibát követek el azzal,hogy hozzá megyek ehhez az emberhez?Képes lesz-e valaha is igazán szeretni?

És mi van,ha feltesszük magunknak a nagy kérdést és azt a választ kapjuk,amit reméltünk?! Hát ott kezdődik a BOLDOGSÁG!

 

/Született feleségek/

A bejegyzés trackback címe:

https://niki-gondolatai.blog.hu/api/trackback/id/tr14414275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyuri 2008.04.11. 12:11:58

"Igen, az élet utazás, melyet sokkal jobb társsal az oldalunkon megtenni. A társ persze szinte bárki lehet. Egy szomszéd az utca túloldaláról vagy a férfi az ágy másik feléről. A társ lehet egy anya telve csupa jó szándékkal, egy gyerek, aki mindig rosszban sántikál. Mégis minden jó szándékunk ellenére néhányan útközben elveszítjük a társunkat. És akkor az utazás elviselhetetlenné válik. Tudják az ember sok mindenre teremtetett, de arra, hogy magányos legyen biztosan nem."
(Született feleségek)
süti beállítások módosítása