ápr
6

...6

| Szerző: Nickiyy | 9:21 pm

Bárki,bármikor áldozattá válhat.Megsérülhet mások gonoszsága által.

De ejtsen sebet egy fondorkodó volt feleség vagy egy pofon,amit vonzalmunk tárgyától kapunk..eljön az a pillanat,amikor össze kell szednünk magunkat és tovább mennünk az úton.De ha erre képtelenek vagyunk,csak fohászkodhatunk a megmentésért.

 

/Született feleségek/

A bejegyzés trackback címe:

https://niki-gondolatai.blog.hu/api/trackback/id/tr37414246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyuri 2008.04.11. 12:17:11

"Olyan sok minden van, amit úgy szeretnénk elmondani a gyerekeinknek, szeretnénk meggyőzni őket, hogy ne nőjjenek fel olyan hamar, de nem hallgatnak ránk, el akarjuk mondani nekik, hogy a szépség múlandó, de ők nem hajlandók elhinni, figyelmeztetjük őket, hogy tetteiknek következményei lesznek és mégis dacolnak velünk. Szomorú, de gyerekeink még csak nem is kapizsgálják, hogy veszélyes hely ez a világ, így hát a mi dolgunk, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megvédjük őket, mindent az égvilágon!"

/Született feleségek/
süti beállítások módosítása