már
24

...4

| Szerző: Nickiyy | 6:44 pm

Az áram olyan,mint a hatalom.A legtöbb ember mégcsak nem is gondol bele,egészen addig míg el nem veszik tőle.Legyen ez a tömegek politikai hatalma vagy a szerencse befolyása egyetlen férfi felett,mindannyian vágyunk rá,hogy legalább egy kis hatalmunk legyen.Még ha csak azért is,hogy legyen választásunk.

Igen!Választási lehetőség nélkül maradni,teljesen erőtlennek érezni magunkat;hát bizony az épp olyan,mint egyedül lenni a sötétben!

 

/Született feleségek/

A bejegyzés trackback címe:

https://niki-gondolatai.blog.hu/api/trackback/id/tr82394878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyuri · http://bartokeszter.hu/ 2008.03.26. 23:10:18

"Elme fel nem foghatja micsoda erő rejlik a szeretetben. Embert próbáló időben tartja bennünk a lelket és kivételes önfeláldozásra késztet. Tisztességes férfiakat sarkall a legsötétebb bűnökre és hétköznapi asszonyokat ösztönöz rejtett titkok kifürkészésére. És jóval azután is, hogy elmentünk, a szeretet megmarad az emlékienkbe égve. Mindnyájan vágyunk a szeretetre, de néhányunk miután rálelt, azt kívánja, bárcsak sohase találta volna meg."

/Született feleségek/
süti beállítások módosítása