jan
15

2008

| Szerző: Nickiyy | 8:40 pm

2008-at írunk.a fejlődés,a technika,a média csúcsai a "hatalomra" pályáznak.és meg is szerzik azt.a sok kütyü,újdonság,bulvár csak úgy felfalja a világot.és hiába a sok újdonság,a világ nem lett jobb,az emberek se lettek jobbak,sőt...csupa rossz dolog van a világban.bűnözés,harag,gyűlölet,irígykedés...

sajnos nem tudnék 5 boldog embert mondani és talán nem is láttam még ennyit.az egy dolog,hogy vki ideig-óráig boldog,de a hosszútávú boldogságért már senki sem képes harcolni.túl sok a stressz a mai világban és túl lusták az emberek a boldogság kereséséhez.pedig a boldogság jó dolog,az egyik legjobb.de ehelyett,csak veszekednek,gyűlölködnek és kötekednek az emberek.mindig,mindenkiben a hibát keresik,s ha esetleg nem lelenek rá,hát kreálnak ők maguk.a munkahelyeken az a lényeg,hogy kifúrják,ki tegyék azokat a cégtől,akik a feljebb lépésüket akadályozzák.nem számít milyen eszközt vetnek be..én megértem,ha vannak álmai,vágyai az embernek és azért harcol,de ne mindenáron és mindenen átgázolva tegye ezt.az irígykedés szintén rossz tanácsadó.akik irígyek másokra,csakis magukra haragudhatnak,hiszen ők is elérhetik azt,amit a többiek,csak irígykedés helyett tenni kellene valami hasznosabbat.

 

a világ változik..remélem,hogy pozitív irányba is fog egyszer...és lesz egy szebb,jobb,békésebb világ.

 

"Az idő rohan, egy villanás, egy pillanat, s a jelen máris múlttá változik... Pillanatról pillanatra a jövő ott csillog az ember markában, ha nem ragadja meg anélkül hogy összeroppantaná, ha nem alakitja anélkül, hogy széttörné azt a pillanatfolyamot, semmi sem marad belőle..."

A bejegyzés trackback címe:

https://niki-gondolatai.blog.hu/api/trackback/id/tr98298889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyuri 2008.01.18. 09:49:15

Niki, megint olyan témáról írtál, amiről én is hasonlóképpen gondolkodom... jó lenne, ha egyre töb blenne az olyan ember, mint te, akkor talán jobb irányba fordulna a világ...
süti beállítások módosítása