jan
6

pontpontpont

| Szerző: Nickiyy | 6:54 pm

nehéz.hogy mi?hát minden.MINDEN.tudom másnak is.de nekem attól nem lesz jobb.amúgy is.túl önző vagyok,hogy érdekeljen.másoknak is nehéz.na és?nekem nehezebb.most.egy darabig.talán amíg a suli tart.aztán az egyetem/főiskola lesz nehéz.később a munka.szeretném azt tenni,amihez éppen kedvem van.de azt mikor lehet?soha...soha...mert valami mindig hiányzik.egy társ.egészség.pénz.szabadidő.jó idő.vagy rossz.a rossz idő is lehet jó.ha bent vagyok.és filmet nézek.vagy alszok.akkor mindegy milyen idő van.vagyis a szobában legyen jó idő.

szeretnék utazgatni.világot látni.azt csinálni amihez kedvem van.de tele van a világ elvárásokkal.és megfelelni akarással.aztán hiányzik egy kis vidámság is ebből a világból.ha esetleg úgy megy végig vki az utcán,hogy mosolyog,hülyének nézik.

 

...

A bejegyzés trackback címe:

https://niki-gondolatai.blog.hu/api/trackback/id/tr52287251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dory 2008.01.08. 21:19:30

az én gondolataim a te fejedben "is" vannak-ezek szerint!:)...egyetértek, főleg ez az utolsó sor..."ha esetleg úgy megy végig vki az utcán,hogy mosolyog,hülyének nézik."...így van sajnos!:(...puszillak és ne legyél szomorú:)-nem vagy egyedül!!

gyuri 2008.01.11. 09:43:22

Ahogy Dory mondja: nem vagy egyedül. :)

Dory 2008.01.11. 15:36:53

Nah most már tényleg nem vagy egyedül!!-ez csak pozitív az élere nézve...:) hihi...jó legyél puszillak

Dory 2008.01.12. 09:30:50

"ez csak pozitív az életre nézve"!!:D:P Ez logikus..tudod primitív:D:P...hihi
süti beállítások módosítása