nov
10

gondolataim

| Szerző: Nickiyy | 11:25 pm
Sok minden jár a fejemben,először is régen írtam és ez szomorú,mert nem unalmas az éltem (kinek az?),tehát lenne miről írni,csak nehezen jutok el idáig.
Az őszi szünet jól telt,3 napig dolgoztam,voltam bulizni,moziban,a temetőben,aztán pihentem meg aludtam:).
A munka jó volt,sőt hiányzik is.Nyáron is szerettem dolgozni,persze hozzá kell tenni,h Anyukám mellett serénykedtem,felszolgálóként,ami azért könnyebb volt,mintha idegenekkel dolgoztam volna..mondjuk marslakókkal :P:P:P
aztán volt a Halloween buli.Jól éreztem magam jól sikerült és most először éreztem úgy,h felnőttem a bulizáshoz.Na és persze ott voltak a barátaim,miattuk már megérte elmenni!!!
Moziban az Agyő,nagy Ő c. filmet néztük,kellett már egy kis nevetés,jó volt.Vicces.
Bár nem nov. 1jén voltam temetőben,de sztem nem is igazán a napja számít,sőt még az sem,h elmegyek-e (bár jó érzés volt mécsest gyújtani),hanem az,h ott élnek bennünk a szeretett halottaink emléke(i) és azt bármikor felidézhetjük...Szerencsére legközelebb hozzátartozóim élnek,tehát később biztosan ezt a kérdést is másképp fogom látni vagyis,ezt nem csak akkor lehet mindennap a temetőben fogok ülni...




A mai napról:most jó kedvemben vagyok,mert voltam Bartók Eszti koncerten és aki nem ismeri ezt az érzést hülyének néz....,de nagyon felvidultam és akkora erőt és nyugalmat adott Eszti és a koncert.Hihetetlen az a harmónia és békesség,ami körül veszi Őt,a zenéjét és Ferivel a kapcsolatukat!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://niki-gondolatai.blog.hu/api/trackback/id/tr55224861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyuri 2007.11.16. 17:59:57

Örülök, hogy el tudtál menni a koncertre. :)))
süti beállítások módosítása