okt
24

Az első megérzés

| Szerző: Nickiyy | 7:19 pm
"Gyakran hallod:az a jó,ha a belső hangodat,a megérzésedet követed,de miből tudod,hogy éppen a belső hang szólalt-e meg benned?Van néhány tippünk:
  • A megérzés már azelőtt megjelenik benned,mielőtt kimondanád vagy elkezdenél agyalni rajta.
  • Rendszerint a testedben jelenik meg először:jöhet ez az érzés alulról,felülről vagy éppen belülről:a köldököd környékéről.
  • A belső hangot utólag könnyebb azonosítanod.Amikor átvillan rajtad a gondolat:"Gondoltam,tudtam,hogy ez fog történni..." "
No hát ma vmi hasonló történt velem:a suliban,az egyik szünetbe ültem a terem előtt (általában a táskám ide-oda hajítva van,becsengetéskor pedig heves keresgetésbe fogok),a táskám az ölembe volt és éreztem,h rezeg a telóm.Egy nem várt hívás volt az,s ahogy végig gondoltam,mintha tudat alatt,vmi azt súgta volna,h ne hagyjam "elkószálni" a táskámat...:D na hát igen,ilyen is van!

A bejegyzés trackback címe:

https://niki-gondolatai.blog.hu/api/trackback/id/tr44206338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyuri 2007.11.01. 12:39:46

Szia Drága!

Jövőhét szombaton fellép Eszter Debrecenben, s páran megyünk is rá Pestről, ha minden igaz. Ha tudsz, akkor feltétlenül gyere el te is. :))
süti beállítások módosítása