okt
13

mozi

| Szerző: Nickiyy | 9:37 pm
Ma moziban voltam a barátaimmal és a Felkoppintva c. filmet néztük!
Az alaptörténet a következő:Allisont előléptetik a munkahelyén (celeb vadász munka),amit elmegy a nővérével(férjezett,két gyerekes) megünnepelni.Azonban az ünneplés túl jól sikerül,megismerkedik Bennel.A bulit,a lánynál zárják egy kis szexszel.Másnap elválnak utjaik,de a lány pár hét után rájön,h mégse zárult le itt a kapcsolatuk,ugyanis kiderül,h terhes.A babát megtartja,bár Ben nem túlzottan örül a helyzetnek,mert ő munkanélküli és a füves barátaival folytatott életmódot nem igazán szeretné feladni.Persze a vége happy end lesz...
Maga a sztori nem nagy durranás,ám mégis érdemes megnézni a filmet,mert rengeteg humorral van fűszerezve és mindent a maga poénos oldaláról közelítenek meg.Sokat lehet rajta röhögni,tehát érdemes baráti társasággal nézni,ami sztem már megadja az alap hangulatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://niki-gondolatai.blog.hu/api/trackback/id/tr44195481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása